Laitehoidot

Caretech Hifu 7D++


Caretech Hifu 7D++ on tehokkain ja kivuton kasvojen kohotus ilman kirurgiaa. Hifu hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 30-vuotiaille. Hifu hoidon teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti haluttuun kudossyvyyteen. Hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti. Hifu-hoito voidaan tehdä 1-2 kertaa vuodessa 3kk välein. Tulokset näkyvät hiljalleen kolmen kuukauden aikana, muutosta saattaa olla havaittavissa heti hoidon jälkeenkin. Lopputulokset ovat yksilöllisiä.

Lipohifulla hoidetaan vatsan alueen rasvakertymää. Lipohoito hajoittaa rasvasoluja ja kiinteyttää ihoa. Hajonnut rasvasolu poistuu elimistöstä aineenvaihdunnan avulla.  


HINNASTO:

Kasvojen alaosa 299€
Kasvojen alaosa + silmänympärys + kaula 399€
Kasvojen yläosa 249€
Koko kasvot 399€
Koko kasvot + kaula 499€
Vartalon yksi hoitoalua (reidet, vatsa, allit, pakarat) 199€
Lipo + Hifu vatsalle 499€Caretech Velvet

Caretech Velvet Hair Removal edustaa uutta tekniikkaa karvojen poistossa. Siinä käytettävät matalaenergia ja jäädytystoiminto yhdistettynä "In-motion" -tekniikkaan mahdollistavat lähes kivuttoman ja nopean toimenpiteen. Valoimpulssiteknologialla pystytään poistamaan ihokarvoja pysyvästi koska valoimpulssi muuttuu lämmöksi, joka tuhoaa ihokarvan juuren. Hoito tehoaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. Kasvoissa noin 50-70% karvoista on kasvuvaiheessa, joten siellä hoitotuloksen on nopeampaa. Muualla kehossa kasvuvaiheen karvoja on noin 20-30%, siellä hoitokertoja vaaditaan enemmän. Karvojen tulee olla 1-2mm pitkiä. Hankalimmat alueet saattavat tarvita ylläpitäviä hoitokertoja. Hoitokertojen määrä riippuu myös karvojen määrästä.
Valoimpulssihoito häivyttää näkyvästi pintaverisuonia niin kasvoilta kuin vartaloltakin. Tämä tehdään ohjaamalla valopulssi ongelma-alueelle. Valon energia imeytyy hemoglobiinin punaiseen väriin ja muuttuu lämmöksi. Tällöin veri koaguloituu ( jähmettyy) .Kehon imusuonisto hajottaa koaguloituneen verisuoniston ja häviää aineenvaihdunnan mukana. Vaikutuksen voi nähdä usein välittömästi koska verisuoni kutistuu. Rauhoittaa välittömästi punaisuutta.

Hyvänlaatuisia pigmentaatioita (mm. maksaläiskiä) lämpökäsitellään erittäin tehokkaasti IPL- ja RF-tekniikoilla.Valopulssi imeytyy melaniiniin (ihon tumma pigmentti) ja muuttuu lämmöksi.Ympäröivä kudos ei lämpene eikä vahingoitu. Energian imeyttäminen lämmöksi aiheuttaa pigmentin hyytymisen ja sen poistumisen pienissä osissa. Pigmenttihoidossa n. 2-3 vuorokauden kuluttua pigmentti tummuu. tummentuneet kohdat hilseilee ja häviävät 1-2 viikon kuluessa.

Aknen ja ruusufinnin käsittely tehdään IPL- ja RF- tekniikoilla torjumalla propionibakteereita, jotka aiheuttavat tulehduksia talirauhasissa.Porfyriinin väriaineet imeyttävät sinisen valon ja muuttavat sen lämmöksi. Fototerminen prosessi vapauttaa kemiallisia aineita, jotka pystyvät valikoivasti tuhoamaan aknen propionibakteerit.

Hinnasto: (hinta per hoito, neljäs hoito veloituksetta)

Bikini 99€
Jalkapöydät + varpaat 59€
Kainalot 99€
Kasvot 129€
Kaula 69€
Kämmenselät 69€
Käsivarret 189€
Reidet 219€
Rintakehä / yläselkä 199€
Selkä 249€
String 129€
Sääret  189€
Ylähuuli tai / ja leuka 59€/89€

Kasvojen ihonhoito pieni alue 59€
Kasvojen ihonhoito otsa tai posket 89€
Kasvojen ihonhoito koko kasvot 129€