TÄYTEAINE- JA PISTOSHOIDOT

TÄYTEAINE- JA PISTOSHOIDOT

Skinbooster eli ihon syväkosteutus (biorevitalisaatio) Elämän aikana ihoon alkaa muodostua hienoja juonteita ja ryppyjä. Tyypillisesti vanheneminen alkaa silmien ympäriltä ja kaulalta. Iho kuivuu ja menettää joustavuuta. Iho myös altistuu erilaisille rasituksille, kuten auringolle ja saasteille, mikä näkyy ihossa. Ikääntyessä iho menettää vähitellen ihonalaiskudostaan ja iho ohenee, joka koetaan ihon velttoutena. 

Skinbooster-hoito tarkoittaa kevyen hyaluronihappogeelin injektointia ihon sisään pienten mikropistosten avulla. Hoitoja voidaan tehdä koko kasvojen alueelle tai vain ongelmakohtiin, jotka ovat tyypillisesti silmien ympäristö, huulten pystyjuonteet, kaula, dekoltee tai kämmenselät. 
Yhdellä hoidolla saadaan jo ihon kuntoa parannettua, mutta pysyviin tuloksiin päästään sarjahoidolla; 2-3 kertaa 2-3vkon välein. 
Hoidon avulla ihosta saadaan kirkas, kiinteä ja kosteutettu. Skinbooster hoito parantaa ihoa kauttaaltaan, ei ainoastaan pistoskohtia. Hoito ei ole varsinainen täyteainehoito. Kasvojen muoto ei muutu eikä kudosten tilavuus lisäänny.


Skinbooster hoidon hyödyt:
- iho on aiempaa kimmoisampi ja tasaisempi
- iho on syväkosteutunut
- ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet
- iho on kirkas, heleä ja tasaisen värinen, aknearvet tasoittuneet


240€
Hinta sisältää konsultaation, tarvittaessa puudutteen, 1ml ruiskun. Lisäruisku hoidon yhteydessä 140€

Huulten muotoilu ja täyttö

Huulten muotoilulla ja täytöllä voidaan muokata huulten kokoa ja muotoa sekä tehdä huulista aiempaa symmetrisemmät. Jos et halua muuttaa huulten muotoa, mutta sinulla on huulten kuivuutta ja ryppyisyyttä, voit hyötyä huulten syväkosteutushoidosta. Olemme erikoistuneet maltillisiin ja luonnollisiin lopputuloksiin, mutta hoito tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen ja toipuminen on nopeaa. Hoitotulokset eivät ole pysyviä, ja kun täyteaine on hajonnut, huulten oma muoto tulee jälleen esile. Ajanvarauksessa kannattaa huomioida, että toipumisprosessi voi viedö kokonaisuudessaan aikaa jopa pari viikkoa. Varsinkin ensimmäisinä päivinä turvotus saattaa olla melko näkyvää. Hoitotulosta voidaan arvioida kahden viikon päästä hoidosta. Useimmiten hoito uusitaan kerran vuodessa, mikäli hoidon tulosta halutaan ylläpitää. 

Aliaxin (kosteutus/muotoilu ja täyttö) 260€/ lisäruisku 135€

Hinta sisältää konsultaation, tarvittaessa puudutteen, 1ml ruiskun

Cellbooster mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito. Suosittelemme sarjahoitoa kolme kertaa 2-3vkon välein. Ylläpitohoito noin 3-4 kertaa vuodessa. Sarjahoito- ja ylläpitohoitokäynnit -20%

Meillä käytössä olevat hoitoliuokset:


HAIR - suunniteltu vahvistamaan karvatuppea, parantamaan hiusten kasvua ja mikroverenkiertoa.
Indikaatiot: Alopecia, hiusten ennenaikainen harmaantuminen, vaurioituneet hiukset


SHAPE - paikalliseen rasvan vähentämiseen. Parantaa nestekiertoa ja mikroverenkiertoa. 
Indikaatiot: selluliitti, kaksoisleuka, nestekertymä.

180€ / konsultaatio, hoitoliuos 3ml, kotihoito-ohjeet, puudutevoide

Viscoderm Skinko É mesoterapia

Mesoterapiahoidossa viedään ihon alle monipistoshoitona hyaluronihappoa, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, jotka ovat anti-aging-yhdisteitä. Hoito lisää ihon kirkkautta, parantaa syväkosteutusta, suojaa uv-säteiltä ja korjaa niiden aiheuttamia vaurioita sekä pehmentää ihoa. Hoito soveltuu myös silmien alueelle hoitamaan tummuutta ja juonteita.

Hoito suositellaan toteutettavan sarjahoitona 4 kertaa kolmen viikon välein kaksi kertaa vuodessa. Sarjahoito- ja ylläpitohoitokäynnit -20%


170€/ konsultaatio, hoitoliuos 5ml, kotihoito-ohjeet, puudutevoide

Ihoa syväkosteuttava ja uudistava Viscoderm Hydrobooster

Viscoderm Hydrobooster on stabiloitu hyaluronihappo, joka kosteuttaa ja uudistaa kudosta. Hoito tasoittaa pinnallisimpia juonteita, lisää ihon elastisuutta, hehkua ja kimmoisuutta. 
Hoitoprotokollat:

Syväkosteutus, juonteiden tasoitus, ikääntymismerkkien häivytys: 2 hoitokertaa, 2kk välein kahdesti vuodessa.
Aknearpien tasoitus: hoitokerta, 2kk tukihoito kotona kotihoitotuotteella, hoitokerta

Sarjahoitokäynnit -20%

250€/ konsultaatio, ruisku 1ml, puudutevoide, kotihoito-ohjeet

Profhilo - ihon kiinteytyshoito

Profhilolla on nuorentava ja kohottava vaikutus. Profhilo on kudokseen sitoutuva hyaluronihappo, jonka stimuloivalla vaikutuksella iho kiristyy ja nuorentuu. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tukee ihon normaalia toimintaa kihdyttäen uuden kollageenin syntyä.
Hoitoa suositellaan sarjahoitona kaksi kertaa 1kk välein. Ylläpitohoidot voidaan tehdä puolivuosittain.


Profhilo-hoito 310€
Sarjahoito 2 kertaa 1kk välein 600€
Ylläpitohoidot sarjahoidon jälkeen 299€