TÄYTEAINE- JA PISTOSHOIDOT

TÄYTEAINE- JA PISTOSHOIDOT

Skinbooster eli ihon syväkosteutus (biorevitalisaatio) Elämän aikana ihoon alkaa muodostua hienoja juonteita ja ryppyjä. Tyypillisesti vanheneminen alkaa silmien ympäriltä ja kaulalta. Iho kuivuu ja menettää joustavuuta. Iho myös altistuu erilaisille rasituksille, kuten auringolle ja saasteille, mikä näkyy ihossa. Ikääntyessä iho menettää vähitellen ihonalaiskudostaan ja iho ohenee, joka koetaan ihon velttoutena. 

Skinbooster-hoito tarkoittaa kevyen hyaluronihappogeelin injektointia ihon sisään pienten mikropistosten avulla. Hoitoja voidaan tehdä koko kasvojen alueelle tai vain ongelmakohtiin, jotka ovat tyypillisesti silmien ympäristö, huulten pystyjuonteet, kaula, dekoltee tai kämmenselät. 
Yhdellä hoidolla saadaan jo ihon kuntoa parannettua, mutta pysyviin tuloksiin päästään sarjahoidolla; 2-3 kertaa 2-3vkon välein. 
Hoidon avulla ihosta saadaan kirkas, kiinteä ja kosteutettu. Skinbooster hoito parantaa ihoa kauttaaltaan, ei ainoastaan pistoskohtia. Hoito ei ole varsinainen täyteainehoito. Kasvojen muoto ei muutu eikä kudosten tilavuus lisäänny.


Skinbooster hoidon hyödyt:
- iho on aiempaa kimmoisampi ja tasaisempi
- iho on syväkosteutunut
- ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet
- iho on kirkas, heleä ja tasaisen värinen, aknearvet tasoittuneet


240€
Hinta sisältää konsultaation, tarvittaessa puudutteen, 1ml ruiskun. Lisäruisku hoidon yhteydessä 140€

Huulten muotoilu ja täyttö

Huulten muotoilulla ja täytöllä voidaan muokata huulten kokoa ja muotoa sekä tehdä huulista aiempaa symmetrisemmät. Jos et halua muuttaa huulten muotoa, mutta sinulla on huulten kuivuutta ja ryppyisyyttä, voit hyötyä huulten syväkosteutushoidosta. Olemme erikoistuneet maltillisiin ja luonnollisiin lopputuloksiin, mutta hoito tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen ja toipuminen on nopeaa. Hoitotulokset eivät ole pysyviä, ja kun täyteaine on hajonnut, huulten oma muoto tulee jälleen esile. Ajanvarauksessa kannattaa huomioida, että toipumisprosessi voi viedö kokonaisuudessaan aikaa jopa pari viikkoa. Varsinkin ensimmäisinä päivinä turvotus saattaa olla melko näkyvää. Hoitotulosta voidaan arvioida kahden viikon päästä hoidosta. Käytämme huulten muotoilussa Restylane Kysse -valmistetta, joka on keskimäärin hyvin pitkäkestoinen. Useimmiten hoito uusitaan kerran vuodessa, mikäli hoidon tulosta halutaan ylläpitää. 

340€ / lisäruisku arviokäynnin jälkeen 260€

Hinta sisältää konsultaation, tarvittaessa puudutteen, 1ml ruiskun